Klubbar

Hell's Kitchen

Lekfulla, euforiska och lovligt syndiga klubben Hell's Kitchen har sedan den öppnade utvecklats till den ultimata tillflyktsorten för en färgstark blandning besökare. Här samlas en internationell publik med allt ifrån stamgäster till celebriteter som förenas under Hell's Kitchens maximalism. I klubbens intima lokaler lämnas inget åt slumpen. Stilen är kosmopolisk och lekfull, servicenivån är polerad och oklanderlig. Heaven's Gate Söker du en ytterligare elektrisk tillvaro är det bara en trappa upp från Hell's Kitchen till Heaven's Gate där Anders Ljung, Dave Laroxx och Steffe "Tin Star" har skapat norra Europas skönaste rockklubb i en av Stockholms mest fashionabla fastigheter. På Heaven's Gate rockar såväl svenska som internationella rockstjärnor, stureplansprofiler, slash-wannabes och klassiska metalheadz loss. Här bjuds det på allt från obskyr AOR och NWOBHM till "legendariska hårdrocksanthems". Det enda som är högre än stämningen är volymen. Heaven's Gate har öppet fredag & lördag 01-05.

Läs mer

Hotellet

Restaurang Hotellet ligger ett stenkast från Stureplan och är Östermalms till ytan största. Besökaren möts av en stilfull och modern social arena som förenar affärsfolk och partysugna innersadsbor. I Lobbyn, Hotellets nattklubb, står musiken i fokus. Med dj's i toppklass från både den svenska och internationella scenen skapas här vibrerande musik- och dansupplevelser. Ett genomarbetat koncept som tidigare saknats i Stockholms uteliv. Lobbyn serverar house med en twist, välgjorda cocktails och en publik som släpper loss varje fredag och lördag till klockan 02.

Läs mer

Imperiet

Tillsammans med Restaurang Pong utgör vi Södermalms hetaste nattklubb. Imperiet erbjuder en fantastisk atmosfär med en härlig mix av mat och dryck i lounge- och nattklubbsmiljö. Under sommarhalvåret serverar vi även mat och dryck på vår soliga uteservering. Hos oss kan du njuta av fräscha drinkar och cocktails ända fram till 03.00 Onsdag-Söndag.

Läs mer

Josefina

På Kungliga Djurgården bakom Nordiska museet ligger restaurang Josefina med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken och Djurgårdskanalen. Restaurangen är uppkallad efter Drottning Josefina. På sin fritid drog sig Josefina gärna undan på Djurgården och sågs ofta promenera på den plats där restaurang Josefina nu ligger med sin gemål Kronprinsen Oscar. Restaurang Josefina fullföljer stolt drottningens vision att sprida glädje och god smak och önskar dig varmt välkommen till Kungliga Djurgården.

Läs mer

Kellys

Varva ner efter jobbet med en afterwork på KELLY´S. Vi erbjuder riktigt bra priser på mat och dryck i en trevlig miljö på Folkungagatan 49 Stockholm. Vad sägs om Fläskfilé med bearnaisesås & pommes för 89kr? Detta är bara en av våra prisvärda afterwork tips. Med skön musik och trevlig personal är stämningen alltid på topp. Varmt välkomna!

Läs mer

KGB Bar & Restaurant

Välkommen till KGB Bar & Restaurant, en ryskinspirerad restaurang med nostalgisk inredning och en tydlig niche. Vill ni prova på något nytt så guidar vår personal er gärna till en helrysk afton med både mat och dryck. Självklart kan man på vår meny, även finna mer klassiska rätter och vårat dryckessortiment är handplockat från hela världen. En trappa ner finner ni vår festvåning som man kan boka för mer privata tillställningar. Här kan man dessutom lyssna på liveband, flera gånger I veckan. På helgerna har vi olika arrangörer som bedriver klubb I källaren med Dj’s som spelar allt mellan himmel och jord. Välkommen!

Läs mer

Klubb Blå

BLÅ är klubben för dig som gillar att festa, dansa till bra musik, se heta artister uppträda och träffa nya människor. Vår eminenta vaktstyrka kommer i samarbete med våra värdinnor att ge dig ett garanterat trevligt bemötande i entrén varpå dörrarna till vårt 600 kvadratmeter stora partypalats öppnas för just dig! Väl inne så kan du strosa runt på två våningar, dansa till två olika sorters musik eller bara hänga i någon utav våra två barer. Förvänta dig mer. Välkommen till BLÅ.

Läs mer

Klubb Göta

Välkomna till Göta Källare! Vi huserar en av Stockholms största nattklubbar mitt i hjärtat på Södermalm med ett bra läge på Medborgarplatsen. Denna lokal har funnits här sedan 1939 och har huserat en rad evenemang och bokningar, bland annat har vi haft över 1000 konserter och spelningar med allt från Little Dragon, Nordman, "Boys 2 Men" till Hoffmaestro och Bruno Mars. Under 2013 har lokalen bytt ägare och har inför Göta Källares nya öppning lagt en hel del tid och resurser på klubbkänslan i lokalen, och har nu ett Madrixkopplat ljussystem med inspiration från Berlin och London. Nytt ljus, ljud och ett ordentligt ansiktslyft gör våra 1200 kvm med 3 dansgolv och 3 barer till något utöver det vanliga besöket på en nattklubb. Vi kommer givetvis inte ligga lågt när det gäller antal intressanta spelningar och konserter inför 2014 och allt från välkända DJ's till rockband och artister kommer inta scenen. Klubbverksamheten på helgen kommer präglas av en musikalisk inriktning på House och elektroniskt på stora, partyvänligt och glatt på det lilla och temalett på övervåningen där olika sorters musikstilar får rampljus över kvällen. Öppettiderna är 22:00-03:00 på helger men kan variera beroende på evenemang. Vi är och kommer alltid vara en mötesplats för alla glada, och festsugna på söder.

Läs mer

Klubb Loaded

Det är något magiskt med Loaded. Med en fingertoppskänsla utöver det vanliga, en gränslös kärlek till indie, disco och elektronika och med en eufori som griper tag och väcker ditt inre vilddjur har Loaded blivit en av hörnstenarna på Debaser.

Läs mer

Klubb Onsdag

Nattklubben Club Toxic har även öppet på onsdagar då vi bjuder in till fest med stans bästa förfestpriser enda fram till midnatt. Det är 18-års åldergräns som gäller och det är fri entré fram till 23:00. Fri entré gäller även för alla som står på gästlistan. Välkomna!

Läs mer